Møt Thomas Bø - vår nye avdelingsingeniør

Thomas Bø er nyansatt i foreningen, og har brukt den første tiden til å bli kjent med bransjen og prosjektene som han får ansvaret for.

Han er nyutdannet byggingeniør fra USN, Porsgrunn, i stedet for bacheloroppgave drev han studentbedrift sammen med flere andre studenter. Gruppen vant regionsmesterskapet i studentbedrift,  under NM fikk de publikumsprisen.

Opprinnelig er Thomas fra Innfjorden i Romsdalen, hvor han jobbet i trevarefabrikk når han hadde fri fra skolen. Thomas dro rett fra uteksamineringen ved høgskolen til praksis hos medlemsbedriftene. Han lærte om elementproduksjon på Åndalsnes, montasje på Lillehammer, hulldekkeproduksjon i Alta og transport på Hønefoss. For en som har sittet bak skolebenken de siste 3 årene er dette en bra introduksjon til bransjen, de fire ukene med praksis var lærerike og har gitt mer innblikk i hva industrien jobber med. Thomas ser fram til å jobbe videre i foreningen og starte karrieren min her, og håper på å treffe flere av dere i tiden framover.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: