Betong Norge styrker satsingen på kompetanse

I et tøft marked er medlemmenes konkurransekraft viktigere enn noensinne og økt konkurransekraft er et hovedmål for Betong Norge. Kompetanse er en nøkkel for å skape konkurransekraft - raskere resultater, med høy kvalitet og effektiv utnyttelse av innsatsmidlene mennesker og materiell.

Betong Norge lanserer derfor ledertrening for medlemmenes BASer og Formenn. Bedre lederskap gir bedre ressursutnyttelse og resultatoppnåelse - i tråd med hva markedet krever framover, samt gir et godt fundament for deltakerne til å utvikle seg videre i organisasjonen.

Målsettingen med ledertreningen er at lederne skal utvikle og profesjonalisere sitt lederskap for bedre resultater og prosjektgjennomføring. Kort sagt: Ledere som faktisk leder, ikke bare forvalter.

Ledertreningen er åpen for alle medlemmer, skreddersydd for BAS- og Formannsnivået og starter med første samling 7. til 8. mars. Terrosa Consulting vil, i samarbeid med oss i Betong Norge, stå for gjennomføringen. Terrosa har bred erfaring fra ulike ledernivåer og industrier.
Vi har derfor invitert Terrosa til å presentere treningen under Betongindustridagene 26. Januar slik at alle som er interessert kan få en dypere innsikt i treningen.

Les mer om ledertrening på: https://www.betong.no/kurs-og-arrangementer/kurskalender3/2023/lederutviklingsprogram-for-baser-og-formenn-i-2023/

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: