Betongindustridagene 2022 går fra 27. til 28. januar, onsdag 26. januar tyvstarter vi med et seminaret "Miljøevolusjon i byggsektoren" .

Torsdag 27. januar begynner vi med mange parallelle seminarer på formiddagen, du kan delta i seminarer om HMS, klima/miljø, prosjektering og produksjonsteknikk, aktuelle juridiske tema og en rekke kortere seminarer om innovasjoner og produkter. samtidig har vi et stort utstillingsområde der du kan møte leverandører fra hele verdikjeden.

I hovedmøtet som starter kl. 15:00 møter vi spennende foredragsholdere, og får et innblikk i endringene samfunnet står i. Torsdag kveld gjennomfører vi den tradisjonelle festmiddagen med prisutdeling for årets betongelementfabrikk, montasjeentreprenør, ambassadørpris, HMS pris og årets miljøpris. De siste to er nye av året, og blir delt ut for første gang.

Du får også muligheten til å møte leverandørindustrien i utstillingsområdet. Utstilling er bransjens viktigste møtepunkt mellom leverandører, betongelementprodusentene og entreprenørene.

Vi gleder oss til å treffe deg på bransjens viktigste samling i 2022, her møter du alle.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: