Betongindustridagene 2023 går fra 26. til 27. januar, onsdag 25. januar tyvstarter vi med et seminaret "HMS og byggmontasje" .

Vi er stolte over å invitere til Betongindustridagene 2023, etter to år med pandemi og digitale arrangementer. Helt siden 1928 har det vi i dag kjenner som betongindustridagene blitt gjennomført i en eller annen form, bare avbrutt av andre verdenskrig. Årets Betongindustridager er nr 89 i rekken, og ser ut til å bli den største de siste tiårene. Det har aldri vært så stor pågang for å bestille utstillingsplasser som i år, vi vil gjøre vårt beste for at alle får plass.

Betongindustridagene gjennomføres som mange parallelle seminarer, og tyvstarter allerede onsdag.  Vi starter med et seminar om avtalerett, om forskningsprosjektet på montasje av hulldekke og et om miljødeklarasjoner. Torsdag åpner med mange parallelle seminarer, som er aktuelle for mange yrkesgrupper i fabrikk, prosjektutvikling og på byggeplass. Hovedmøtet begynner kl 15 torsdag 26. januar, der Næringsminister Jan Christian Vestre har åpningsinnlegget. Programmet er variert, fra store utbyggingsprosjekter, klima og miljø til sikkerhetssituasjonen i verden og Europa. Konferanseprogrammet er innom tema som berører bedriftene hver dag, og som betyr noe for din bedrifts muligheter frem mot 2030.  

Vi ønsker velkommen til Betongindustridagene 2023 – Ny konkurransekraft.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: