Våre kurs og arrangementer

E-læring og digitale kurs

Betongelementforeningen løfter sin samlingsbaserte kursvirksomhet over til e-læring og digital undervisning. Dette betyr at man kan delta på kurs uten å reise.

Har dere behov for å kurse ansatte, så kan vi nå tilby flere kurs som en kombinasjon av e-læring og digital undervisning. 

Betongelementforeningen arrangerer flere kurs innen betongfaget i henhold til kompetansekravene i Betongopplæringsrådet (BOR). Vi holder A-kurs i Betongproduksjon og transport og U-kurs i Betongutførsel og montasjeteknikk. 

MERK: Les nøye hvilke krav som settes til utdannelse ifm tildeling av kompetansebevis for betongutførsel. Man må ha universitet, høyskole, fagskole eller fagbrev innen Betongfaget eller annet byggfag (tømrer). Fagbrev sveis er ikke godkjent. 

Ved utdannelse fra andre land: Her må utdannelse være godkjent av NOKUT for at Betongopplæringsrådet (BOR) skal kunne tildele kompetansebevis. Ta kontakt med BOR ved spørsmål. Kontaktinformasjon her.  

Kompetansebevis fra BOR koster kr 1.200,-. Videre holder vi seminarer i Betongelementboka og andre relevante fagseminarer. Kursene arrangeres flere steder i landet. Har du spørsmål om kurs er det bare å ta kontakt med oss. 

Kursoversikt

A1 - Grunnkurs i Betongteknologi -nettbasert

Kurset er første trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Les mer.

 

A2 - Vid opplæring i betongteknologi - nettbasert

Kurset er andre trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Les mer.
 1. 31. oktober - 1. november 2022,

  Nettbasert

  Nettbasert A2 - Videregående opplæring i betongteknologi

  Kurset består av e-læring, web-undervisning og gjennomføring av laboratorieøvelse i egen bedrift. Dette er et kurs i samarbeid mellom Norsk Betongforening og Betongelementforeningen. Kurset er godkjent av Betongopplæringsrådet.

A3 - Produksjon-og samsvarskontroll - nettbasert

Kurset er tredje trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Les mer. 

 

 1. 28. - 30. november 2022,

  Nettbasert

  A3 - Produksjons- og samsvarskontroll ved betongproduksjon for produksjonsleder og kontrolleder

  Kurset er en del av kompetansestigen til produksjonsleder og kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206

U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner - nettbasert

Kurset er beregnet på erfarne fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men mangler tilleggskurs innen betongteknologi. Les mer. 

 

 1. 7. - 8. november 2022,

  Nettbasert

  U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner - E-læring og kun 2 dager undervisning på nett

  Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men som mangler tilleggs kurs i betongutførelse.

U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas - Nettbasert

Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger i henhold til NS-EN 13670. Les mer. 

 

Fagseminarer, arrangementer

Andre arrangementer

Andre arrangementer

 1. 26. - 27. januar 2023,

  Park Inn Oslo Airport

  Betongindustridagene 2023

  Hold av datoen for Betongindustridagene 2023. 26-27. januar for seminarer og hovedmøte. Den 25. januar kjøres det 2 parallelle seminar.

Behov for mer opplæring?

Gå på et av våre populære nettkurs!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: