Om oss

Om Betong Norge - Betongelementforeningen

Betong Norge er en bransje- og arbeidsgiverforening for betongelementprodusenter og montasjeentreprenører. Foreningen har røtter tilbake til 1928 og har i 2023 ca 185 medlemsbedrifter, de bidrar til verdiskaping, innovasjon og engasjement for en bærekraftig byggeindustri hele landet.

Foreningen ivaretar medlemsbedriftenes interesser i bransje- og næringspolitiske spørsmål, og arbeider for en kunnskapsbasert tilnærming til byggevarer, klima og miljø. Vi styrker medlemsbedriftene gjennom utdanning og å støtte forskning og utvikling. Betong Norge har et nært samarbeide med forskningsinstitusjoner, universiteter og høgskoler. Foreningen driver eget forlag og kursaktivitet, formålet med dette er å bidra til produktivitetsvekst og styrke arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i alle deler av verdikjeden. Vi er synlig i det offentlige ordskiftet, og er en viktig samtalepart for myndigheter, organisasjoner og andre aktører i næringslivet. 

Foreningens mål er en moderne betongindustri som er en del av løsningen når fremtidens Norge bygges.  

Administrasjonen i Betong Norge; kurskoordinator Nini Mollatt, ingeniør Thomas Bø, daglig leder John Erik Reiersen og kommunikasjonsrådgiver Silje Synnøve Skadal.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: