Om oss

Om Betong Norge - Betongelementforeningen

Betong Norge - Betongelementforeningen er en produsent- og entreprenørforening for betongelementprodusenter og montasjeentreprenører. Foreningen har røtter tilbake til 1928 og har i 2018 ca 150 medlemsbedrifter fordelt på tre kategorier. Medlemsbedriftene finnes fra Alta i nord til Arendal i sør. Med ca 3000 ansatte og rundt 6 mrd kr i omsetning bidrar bedriftene til verdiskaping, sysselsetting og engasjement i hele landet.

Foreningen arbeider med bransje- og næringspolitiske spørsmål for å fremme betongindustrien og industriell bygging med betongelementer. Vi støtte forskning og utvikling, og har et nært samarbeide med forskningsinstitusjoner, universiteter og høgskoler. Foreningen driver eget forlag og kursaktivitet, formålet med dette er å bidra til produktivitetsvekst og styrke arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i alle deler av verdikjeden. Vi er synlig i det offentlige ordskiftet, og er en viktig samtalepart for myndigheter, organisasjoner og andre aktører i næringslivet. 

Foreningens overordnede mål er å bidra til en moderne betongindustri som er konkurransedyktig nå og i fremtiden over parametere som sikkerhet, miljøytelser, kvalitet og økonomi.  

Administrasjonen i Betong: Kurskoordinator Nini Mollatt, daglig leder John Erik Reiersen og ingeniør Thomas Bø.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: