Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Om oss

Betong Norge er en bransje- og arbeidsgiverforening for norsk betongindustri. Våre medlemmer bidrar til verdiskaping, innovasjon og engasjement for et bærekraftig næringsliv i hele landet.

Fra 1. januar 2024 fusjonerte bransjeforeningene FABEKO og Betongfokus med Betong Norge – Betongelementforeningen. De tre bransjeforeningene går sammen for å skape en sterk og samlende bransjeforening for norsk betongindustri i Betong Norge.

Betong Norge ivaretar medlemsbedriftenes interesser i bransje- og næringspolitiske spørsmål, og arbeider for en kunnskapsbasert tilnærming til byggevarer, klima og miljø. Vi styrker medlemsbedriftene gjennom utdanning og å støtte forskning og utvikling. Betong Norge har et nært samarbeide med forskningsinstitusjoner, universiteter og høgskoler. Foreningen driver eget forlag og kursaktivitet, formålet med dette er å bidra til produktivitetsvekst og styrke arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i alle deler av verdikjeden. Vi er synlig i det offentlige ordskiftet, og er en viktig samtalepart for myndigheter, organisasjoner og andre aktører i næringslivet.

Foreningens mål er en moderne betongindustri som er en del av løsningen når fremtidens Norge bygges. 

Administrasjonen i Betong Norge

Administrasjonen i Betong Norge; Nini Mollatt, Silje Synnøve Skadal, Jan Eldegard Hjelle, Kirsti Skogseth, Thomas Bø, Espen Kurås og John-Erik Reiersen.

Lurer du på noe? Ta kontakt

  • John-Erik Reiersen
  • Daglig leder
  • Nini Mollatt
  • Kursrådgiver

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: