Betongelementprisen

Betongelementprisen – Innmelding av kandidater

For å stimulere til innovativ og estetisk bruk av betongelementer etablerte Betongelementforeningen, i samarbeid med Norske Arkitekters Landsforbund og Rådgivende Ingeniørers Forening, "Betongelementprisen" i 1987. Prisen utdeles som anerkjennelse for arkitektonisk og/eller talentfull anvendelse av betongelementer, og gis til den eller de som juryen mener har utmerket seg særlig. Bedømmelsen gjøres av en jury bestående av fire medlemmer, to av disse oppnevnes av Norske Arkitekters Landsforbund, ett medlem oppnevnes av Rådgivende Ingeniørers Forening og ett av Betongelementforeningen. Se mer om prisen her: http://www.arkitektur.no/betongelementprisen

Juryen er avhengig av at arkitekter, rådgivere og andre i næringen melder inn aktuelle kandidater. For Betongelementprisen  vil vi gjerne at aktuelle kandidater meldes inn før 30 mai hvert år.

Dokumentasjon som bør følge med innmeldingen:

  • Kortfattet beskrivelse av prosjektet
  • Representative bilder av prosjektet

Materialet sendes til arkitektur@bnl.no med overskriften "Kandidat til betongelementprisen ...."  

  1. År 2021

    Betongelementprisen 2021 er tildelt Hamran/Johansen Arkitekter AS MNAL, i godt samarbeid med oppdragsgiver og elementfabrikk.

  2. År 2014

    År 2014 - Lie Øyen Arkitekter ASVilla Tussefaret, DrøbakPresentasjon av Villa Tussefaret i Architecture Norway og i D2 magasinet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: