Seminar, Betongelement, Elementbygging

Studietur for arkitekter 2022 - København

10. nov 2022 til 11. nov 2022 København
Prisen for deltagelse er: Påmelding før 1.okt 9.350,- Påmelding etter 1.okt 9.850,- Dette inkluderer: Hotell, 2 lunsjer, middag 10.nov, guiding og transport Den enkelte som melder seg på må kjøpe flybillett selv Oslo-København t/r

Studietur for arkitekter går i 2022  til København.

Under studieturen vil vi se på moderne arkitektur. Vi vil også ha fokus på bruk av betongelementer som del av bygningenes estetiske utrykk, bli med oss på en spennende og faglig innholdsrik studietur til København.

Studieturen er et samarbeide mellom Betong Norge -  Betongelementforeningen og ArkiTours

Programskitse: - oppdatert program kommer

TORSDAG 10. NOV 

10.30 Ankomst København med SAS/Norwegian fra Oslo (Avgang Oslo 09.15) - hver enkelt kjøper flybillett selv

OBS: Mødested: ArkiTours tager imod jer i ankomsthallen – og vi går hen til bussen.

Dag 1
Basecamp Lyngby, blandede boliger, ungdomsboliger/lejligheder, Lars Gitz Arkitekter Skovbrynet Lyngby er et fællesskabsorienteret byggeri udformet som en superstruktur med bæredygtighed og co-living i højsædet. Byggeriet favner studerende under brandet 'BaseCamp', forskere, expats og borgere på tværs af aldersgrupper, funktioner og nationaliteter. 

Frihavnstårnet Transformation af frihavnstårnet til boligbyggeri, Nordhavn, Praxis Arkitekter, mv (beton-element). 

Trælastholmen AP Pension, Kontorbyggeri, Nordhavn, Arkitema Arkitekter.
Byggeriet er igangværende, men evt. kan byggepladsbesøg arrangeres. Oplæg ved Betonelement.dk.

Vi bor på Scandic Kødbyen. 

Middag i København. 

FREDAG 11. NOVEMBER                                                                                                       

Dag 2
Nordbro, Ungdomsboliger, Arkitema, KPC & Per Aarsleff A/S
Studieboligbyggeri Uprtown/Nordbro på Nørrebro er et tårm på 100 meter, 29 etager. 150 studieboliger fra 42 til 115 kvadratmeter. 

KB-Hallen, CCO Arkitekter/COBE En katastrofal brand ramte K.B. Hallen på Frederiksberg i september 2011. Hovedhallen med den karakteristiske bue udbrændte, mens en brandmur formåede at redde resten af sportsanlægget med træningshaller, omklædningsområder, café, den berømte pejsesal og boldklubbens store historiske samling.

Mineralvandshuset og Mineralvandsfabrikken, Carlsbergbyen, Dorte Mandrup Arkitekter Beliggende i det historiske Carlsberg kvarter i København er et 2-i-1 projekt, nyt fusioneres med gammelt. Mineralvandsfabrikken 1927 er blevet gennemrenoveret og indrettet til erhverv, øverst 20 eksklusive boliger. Bærende betonelementer kombineret med stål. Mineralvandshuset er nybyggeri med 49 boliger, som kobles på den gamle fabrik.

17.00 Afrejse mod Norge med SAS/Norwegian (Ankomst Oslo 18:15). 

PRAKTISK INFORMASJON

Turledelse er ved Arkitekt MAA Dorte Augustenborg, ArkiTours.

PRIS

Programpris 9.350,- ved påmelding før 1. okt, etter 9.850,-(uten fly).

HVA ER INKLUDERT I PRISEN

Hotell inkl. frokost, middag på kvelden 10. nov og lunsj begge dager. Guiding av arkitekt begge dager, samt busstransport. Prisen omfatter ikke forsikringer.

Flybillett bestilles av den enkelt på egen hånd, vi anbefaler at du benytter SAS eller Norwegian som har samme flytider, og at du flyr utgående fra Gardermoen 09.15 (ankomst kl 10.30) til København og fra København avgang 17.00 ankomst Oslo 18.15. Ønsker man å fly på andre tidspunkter, så kan man bare møte gruppen i ankomsthallen.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: