U3 - Utførelse av betongkontruksjoner, for produksjonsleder, formann og bas - E-læring og kun 2 dager fysisk undervisning

9. jan 2024 til 10. jan 2024
Fysisk kurs i Bergen Medlem MEF, EBA og Betong Norge 11.500,- Ikke medlem 13.500,- Pluss mva Påmeldingsfrist 20.des -Ta kontakt på nm@bnl.no for påmelding etter denne datoen

Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men som mangler tilleggs kurs i betongutførelse.

Standarden NS-EN13670 - Utførelse av betongkonstruksjoner, inneholder spesielle krav til arbeidsledelse og personalets kompetanse. Kurset er en del av et opplæringsprogram for personell innen betongbransjen utviklet av Betongopplæringsrådet (BOR).

Hensikten med kurset er at deltakerne skal kunne dokumentere kunnskaper i betongteknologi og utførelse som kreves for å oppfylle bestemmelsene i NS-EN13670 for produksjonsledere (tidligere støpeledere), kontrolledere, formenn og baser i utførelsesklassene 1,2 og 3.

Bestått eksamen, sammen med dokumentert utdanning og praksis for de ulike utførelsesklassene, gir grunnlag for utstedelse av kompetansebevis fra Betongopplæringsrådet (BOR). Nærmere opplysninger på BORs nettside.

Nå med E-læring og kun 2 dager fysisk undervisning.

U3 kurset gjennomføres med undervisning som gjennomføres over 2 dager. Oppstart dag 1 er kl 11:00

I forkant av web-undervisning skal deltakere gjennomføre et e-læringskurs med en estimert gjennomføringstid på 8-12 timer.

Innhold i e-læringen 

E-læringen består av 14 moduler og har en estimert gjennomføringstid på 8-12 timer. E-læringen tar for seg grunnleggende betongteknologi, herved delmaterialer, støpelighet, herdeteknologi og nedbrytningsmekanismer.

Innhold i samlingen (fysisk gjennomføring)

Samlingsdelen vil forgå somklasseromsundervisning. Deltakere får tilgang til det digitale kursrommet i Itslearning, som inneholder relevante ressurser i form av presentasjoner. 

Siste dagen på undervisningen vil det brukes tid på gjennomgang av herdesimuleringer i programmet HETT22. Vi anbefaler derfor deltakere å installere og gjøre seg kjent med programmet på forhånd. Deltakere finner installasjonsfiler og veiledning i det digitale kursrommet i Itslearning.

Gjennomføring

E-læring+ eksamen + 2 dager fysisk undervisning.

Kompetansebevis utstedes og oversendes fra Betongopplæringsrådet etter gjennomføring av kurs med eksamen og vurdering av utdannelse og praksis. Avgift pr kort er 1.200,- Les mer om BOR https://betongopplaering.no/

Kursholder

Peter Holiman Kermit /Heidelberg Materials Betong Norge AS og Jan Otto Honsrud/Con-Form AS

Pris

Medlem 11.500,- Ikke medlem 13.500,- pluss mva

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Relaterte kurs:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: