Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas - fysisk kurs

27. – 30. mai 2024Kl. 08:00–12:00
Quality Hotel Olavsgaard Medlem Betong Norge 15.600,- Ikke medlem 19.600,- Pluss mva De som ikke har U3, må ta e-læringsmodul i forkant. Pris 2.500,- pluss mva Holder 10 rom fra 27-30.mai De som ønsker å bo må henvise til kode GR013852 for å få oppgitte priser på 1295/pr natt Påmeldingsfrist 20.mai - ta kontakt for påmelding etter denne datoen

Målgruppe

Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Forkunnskaper

Kravet til forkunnskaper er i utgangspunktet erfaring fra montasjearbeider og/eller fagutdanning i byggfag. Ta nærmere kontakt med foreningen dersom spørsmål til dette. De som tilfredsstiller kravene gitt i NSEN13670, og i Betongopplæringsrådets utdyping av dette vil få utstedt kompetansebevis av Betongopplæringsrådet. Beviset dokumenterer kompetanse som montasjeleder eller montasjeformann/bas.

Læringsmål

Montasjearbeider med betongelementer og samvirkekonstruksjoner skal foregå innenfor sikre og rasjonelle rammer, og innenfor kravene til kompetanse beskrevet i NS-EN 13670.

Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger. Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Kurslengde 

Kursets lengde er syv dager inklusive inkl. e-læring og avsluttende eksamen. Betong Norges kurs innbefatter at kursinnhold tilsvarende to av dagene gjennomføres som e-læring i forkant av samling slik at samlingen gjennomføres innenfor en arbeidsuke. Tilgang til den e-læringen vil bli gitt ca 10 dager før kursstart. Alle mottar en epost med info om tilgang. Kurset er tilrettelagt slik at både montasjeleder, montasjeformann og bas skal kunne følge det samme kurset.

Eksamen / kursbevis

Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes.

Kursholder

Foredragsholdere fra Heidelberg Material Prefab AS, Con-Form AS, Spenncon AS, BNL, Mapei AS, Norsk Spennbetong AS og Aak Safety AS

Hotell / overnatting

Quality Hotel Olavsgaard

Pris

Medlem 15.600,- Ikke medlem 19.600,- pluss mva

De som ikke har U3 kompetanse fra før må ta e-læring for dette i forkant. Prisen er 2500,- pluss mva

 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: