Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Informasjon om fusjonsprosessen

Praktisk informasjon til våre medlemmer og samarbeidspartnere om fusjoneringen av foreningene Betongfokus, FABEKO og Betong Norge - Betongelementforeningen.

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere,

Vi har nettopp fusjonert foreningene Betongfokus og FABEKO med Betong Norge – Betongelementforeningen. De tre bransjeforeningene samles i Betong Norge.

Formålet med fusjonen er å skape en sterk og samlende bransjeforening for den norske betongindustrien. Dette innebærer at din bedrift får all service gjennom en forening der vi etablerer et styrket team på betongfag, standardisering, bygningsfysikk, kompetanseutvikling, næringspolitikk og kommunikasjon. I januar arbeider vi med strategiutvikling, slik at Betong Norge blir gode på å svare på de forventningene medlemsbedriftene har. Det innebærer også at det vil bli noen endringer, fordi vi ikke ukritisk (bare) skal gjøre mer av det samme som vi gjorde i de tre organisasjonene før. Vi sendte våre medlemmer en spørreundersøkelse på nettopp dette i desember 2023, som mange har svart på. Vi håper å ha rammene klare for hva vi skal være i fremtiden når vi møtes under Betongindustridagene.

I slutten av januar flytter de som jobbet i Betongfokus og FABEKO til Betong Norges lokaler i Næringslivets Hus, samtidig legger vi ned nettstedene www.betongfokus.no og www.fabeko.no slik at alt samles på www.betong.no.

Medlemsfordeler

Målet vårt er at bedriftene skal kunne regne nytteverdien av medlemskapet i Betong Norge hjem, samtidig er det en erkjennelse at næringspolitisk påvirkning ikke alltid er like enkelt å regne hjem. Derfor vil vi være enda mer til stede i regionene, hvor målet vårt er at vi sammen med dere skal skape konkrete, best mulige og fremtidsrettede politiske rammebetingelser i kommunene og regionene for medlemsbedriftene der dere er. 

Medlemmene i Betongfokus og FABEKO blir overført til kundehåndteringssystemet i Næringslivets Hus, der vi sortere medlemmene på de kategoriene som fremgår av vedtektene som ble godkjent i generalforsamlingen (november 2023). Vi tror vi er ferdig med den delen av jobben i løpet av januar, men ha litt tålmodighet med oss.

Se også informasjon om medlemsfordeler på vår nettside.

Informasjonskanaler

Av praktiske grunner vil nettsiden fabeko.no være tilgjengelig en liten stund til, slik at du har tilgang til medlemsverktøy som veiledere og rapporter. Men i løpet av første kvartal vil all relevant informasjon fra fabeko.no og betongfokus.no flyttes til vår offisielle nettside www.betong.no.  

Framover vil du motta nyhetsbrev fra Betong Norge, og vi oppfordrer deg til å følge oss på Facebook og LinkedIn for å holde deg oppdatert på små og store nyheter i norsk betongindustri.

Ta kontakt med John-Erik (john-erik.reiersen@betong.no) eller Silje (silje.skadal@betong.no) ved spørsmål.

 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: