Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Hold deg oppdatert på utviklingen i betongindustrien

Lurer du på hvordan det går med salget av betongelementer eller hvor stor importen av elementer er? Vi holder deg oppdatert med tall og fakta for betongindustrien.

Du kan besøke denne landingssiden for å se utviklingen for betongindustrien. Herunder innenlandsk produksjon, import av betongelementer, gjennomsnittlig sykefravær. I tillegg kan du se statistikk for byggevaremarkedet og andre økonomiske analyser. Informasjonen er tilgjengelig for alle.

Medlemmer av Betong Norge har også tilgang til utvidet statistikk, hvor man får oversikt over omsetningstall for sin region brutt ned på produktkategori, sysselsetting og ordrereserve. De som er registrert med utvidet tilgang vil også få invitasjon til Prognosesenterets kvartalsvise webinarer med markedsanalyser for betongindustrien og byggenæringen.

Tilgang til utvidet statistikk er tilsendt daglige ledere i Betong Norges medlemsbedrifter. Ta kontakt på dersom du også ønsker tilgang til dette.

 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: