Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Betong Norge styrker det politiske arbeidet

Jørgen Bruserud Elstad tiltrer i nyoprettet stilling som politisk rådgiver. Foto: Moment Studio

Betong Norge har ansatt Jørgen Bruserud Elstad (28) for å styrke det politiske arbeidet i betongindustrien.

Elstad har bakgrunn fra Stortinget, hvor han har jobbet som kommunikasjonsrådgiver og politisk rådgiver for FrPs Stortingsgruppe de siste fem årene. Han har jobbet for blant annet kommunal- og forvaltning og helsefraksjonen til partiet. Elstad har også erfaring som leder for helse og omsorgsutvalget i Holmestrand kommune. 

Elstad begynte som politisk rådgiver for Betong Norge i starten av mai, og er godt i gang med å bli kjent med betongindustrien og bransjens næringspolitiske målsettinger. 

- Betong Norge er en organisasjon med en rekke spennende medlemsbedrifter, som leverer alt fra boligprosjekter til store infrastrukturprosjekter som binder landet sammen. Bransjen bidrar til lokale arbeidsplasser og verdiskaping, og har gjort betydelige investeringer i klimavennlige løsninger. Jeg ser et stort potensial for å sette betongindustrien på kartet overfor politikere og andre beslutningstakere, og gleder meg til å fremme de unike fordelene og mulighetene betong som materiale tilbyr, sier Elstad. 

På nyåret fusjonerte foreningene Betongfokus og FABEKO med Betong Norge – Betongelementforeningen. De tre bransjeforeningene er nå samlet i Betong Norge, som er en bransjeforening for hele betongindustrien. Etter fusjonen har organisasjonen utarbeidet en ny strategi, hvor det å øke medlemmenes konkurransekraft gjennom å skape gode rammevilkår står høyt på agendaen.  

Daglig leder i Betong Norge, John-Erik Reiersen, er godt fornøyd med å styrke satsingen på det politiske arbeidet. 

- Vi gjennomførte en medlemsundersøkelse før jul, hvor medlemmene svarte at de ønsker en sterkere satsning på det politiske arbeidet, både sentralt og lokalt. Ansettelsen av Jørgen er et direkte resultat av dette. Han bidrar med sterk politisk kompetanse, og vi er utrolig glade for å ha han med på laget i arbeidet med større politisk gjennomslag for hele betongindustrien, sier Reiersen. 

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!
  • Jørgen Bruserud Elstad
  • Politisk rådgiver

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: