Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Britt Blom Marstrander kåret til Årets Ambassadør 2023

Britt Blom Marstrander ble kåret til Årets Ambassadør 2023. Foto: Arve Brekknhus/Byggeindustrien.

Under Betongindustridagene 2024 hedret vi betongbransjen med fem priser. Britt Blom Marstrander ble hedret med prisen Årets Ambassadør 2023.

Det foregår utrolig mye innovasjon og utvikling i betongindustrien. Dette er takket være dyktige mennesker og bedrifter som går foran og viser vei. Under Betongindustridagene 2024 hedret vi disse med priser i fem kategorier.

Prisen som Årets Ambassadør 2023 gikk til Britt Blom Marstrander som jobber som teknologi- og utviklingssjef hos Spenncon.

Kriteriene for vurdering av kandidatene til prisen Årets Ambassadør er at personen bygger kultur, motiverer for innovasjon, skaperkraft og kunnskapsvekst, og bidrar til å bygge bransjens renomme.

Juryens begrunnelse

Prisen ble tildelt under Betongindustridagenes festmiddag på Gardermoen. I juryens begrunnelse heter det:

«Årets Ambassadør er en særdeles fremoverlent type, som bygger en kultur hvor man ser løsninger der andre ser hinder. Hver dag jobber hun for å optimalisere betongproduksjonen for å presse ned klimaavtrykk og pris. Hun har for eksempel vært med å utforme både NS 3682 hulldekker av betong til ombruk (noe som blir lagt merke til i Europa) og NB 37 Lavkarbonbetong. I tillegg til sitt sterke engasjement for klima- og miljø, er hun en som bidrar i mange prosjekter. Merittene hennes er mange, og vi skal nevne noen:

  • Hun var en av initiativtakerne til å starte Yngres Betongnettverk (YBN), og var første leder i nettverket.
  • Hun har vært leder av kurskomiteen i Norsk Betongforening de siste fire årene.
  • Hun har vært en sterk bidragsyter til bransjens standardiseringsarbeid.
  • Hun har bidratt som kursholder i U3, og forelest betongteknologi i videreutdanningskurs for prosjektering av betongelementkonstruksjoner ved NTNU.

Sist, men ikke minst har hun bidratt til at Spenncon har utviklet og fullskalatestet hulldekker med Europas laveste klimagassutslipp.»

Juryen besto av en representant fra Heidelberg Materials og en representant fra Betong Norge.

Vi gratulerer Britt Blom Marstrander med prisen!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: